Zon, zee en ZOMER!

Zon, zee en ZOMER

Na een warme lente, is nu eindelijk de zomer aangebroken. Welke beelden roept het woord zomer bij jou op? Voeten in het zand? Kinderen in het zwembad, jij met een drankje onder een parasol? Broodjes eten in de zon voor de tent of caravan? Wat je ook doet en waar je ook heen gaat, de zomer is een seizoen die voor de meeste mensen een gevoel van ontspanning en fijne herinneringen aan lange dagen in de zon. Dit seizoen staan onze berichten en artikelen dan ook allemaal in het teken van zon, vakantie, zomerse maaltijden en vrije tijd.

Over hoe voldoende water drinken makkelijk wordt en waarom zwemmen met je kleintje leuk en goed is. Maar ook de iets minder leuke kanten van de zomer vergeten we niet. Wat doe je bijvoorbeeld als je kind niet kan slapen door de warmte. En waarom is het zo belangrijk je kind te beschermen tegen verbranding door de zon.

Met allerlei praktische tips en ideeën hopen we je zomer nog zonniger te maken; of je nu vakantie viert op een tropisch eiland of gewoon vanuit je eigen achtertuin.

Hulp nodig of vragen?