Gemeente Rhenen gaat 'De OpvoedChallenge' opnieuw aan!

School

De aftrap van DopApril, editie 2018 is in Rhenen op 8 maart: puberexpert Marina van der Wal geeft dan de lezing

‘Puber in huis? Hoe houd je het gezellig?’

Waar verlang je naar, als het gaat om het opvoeden van je puber? Het antwoord van honderden ouders van pubers is eensluidend: een goede relatie mét mijn kind en vertrouwen ín mijn zoon of dochter. DopApril, Dé OpvoedChallenge voor ouders van pubers, sluit hier naadloos op aan: binnen 30 dagen is het écht mogelijk: een beter contact, meer vertrouwen én een leukere sfeer in huis!

Naast het team van het CJG, dat ook vorig jaar al meedeed, is ook wethouder Jolanda de Heer enthousiast: zij gaat de uitdaging voor deze 30 dagen dit jaar aan.

DopApril is ontwikkeld voor álle ouders van pubers: 60% van de deelnemers ervaart geen opvoedproblemen en doet mee om te investeren in een betere relatie en een fijne sfeer in huis. Maar ook de ouders van pubers die wel wat strubbelingen in de opvoeding ervaren geven aan dat deze maand de moeite waard is. 90% van alle deelnemers heeft aangegeven dat een maand meedoen met DopApril echt meer dan de moeite waard is!

Voor de zevende keer op rij wordt DopApril, Dé OpvoedChallenge voor ouders van pubers gehouden en het CJG Rhenen heeft zich opnieuw aangesloten: Alle ouders van pubers in de gemeente Rhenen kunnen zich met een korting aanmelden.

Informatie

De gemeente Rhenen neemt maar liefst bijna 70% van de kosten voor deelname aan DopApril voor haar rekening! U betaalt dan geen € 29,97 voor deelname aan deze online Challenge, maar betaalt slechts € 9,97. Neem contact op met ons via info@cjgrhenen.nl.

Alle inwoners van de gemeente Rhenen kunnen een voucher op deze avond komen afhalen of later bij info@cjgrhenen.nl opvragen.

Voor de avond met Marina van der Wal kunt u zich hier aanmelden.